Clinica

CARDIOTEAM este cel mai complex centru medical cardiologic privat de diagnostic si tratament existent la ora actuala in Cluj-Napoca.

Infiintat in anul 2008 de un colectiv de medici cardiologi de la Institutul Inimii “Niculae Stancioiu”, ca centru medical exclusiv cardiologic, din anul 2012 si-a extins major domeniul de activitate, programul si dotarile, acoperind o gama larga de specialitati medicale.

Cardioteam Cluj-Napoca - camera de așteptare

Astfel CARDIOTEAM  functioneaza intr-o zona accesibila a orasului Cluj-Napoca, pe str. Observator nr 1-3 , intr-un sediu modern, cu spatii generoase si ofera consultatii si investigatii in domeniul cardiologiei, chirurgiei cardiovasculare,  diabet si boli de nutritie, psihiatrie, endocrinologie, pediatrie etc.

Cardioteam Cluj-Napoca - Cabinet

Centrul este dotat cu echipamente moderne, putandu-se realiza cea mai completa gama de investigatii cardiologice – ecocardiografie Doppler transtoracica si transesofagiana,  echoDoppler vascular, testare de efort, examinari Holter EKG si Holter TA, testare de stimulatoare si defibrilatoare implantabile. Deasemenea, dispunem de o sectie de Cardiologie Interventionala in care se efectueaza o gama larga de proceduri diagnostice si terapeutice minim invazive: coronarografii, arteriografii, implantari de stenturi coronariene sau periferice, valvuloplastii cu balon etc.