Clinica

CARDIOTEAM este cel mai complex centru medical cardiologic privat de diagnostic si tratament existent la ora actuala in Cluj-Napoca.

Beneficiind de aparatura moderna si de o echipa de medici de elita, asiguram o gama foarte larga de proceduri de diagnostic si tratament din domeniul cardiologiei si al specialitatilor conexe: diabet si boli de nutritie, endocrinologie, medicina interna, pneumologie, etc.

Cardioteam Cluj-Napoca - camera de așteptare

La centrul medical Cardioteam exista 2 sectii de cardiologie – Cardiologie clinica si Cardiologie Interventionala.

In sectia de Cardiologie Clinica, dotata cu echipamente moderne,  se efectueaza investigatii cardiologice neinvazive – ecocardiografii ( transtoracice si transesofagiene), ecografii Doppler vasculare, testare de efort standardizata ( atat la cicloergometru cat si la covor rulant), monitorizarea Holter EKG si Holter TA, testare de stimulatoare si defibrilatoare cardiace.

Cardioteam Cluj-Napoca - Cabinet

Cardioteam este singura unitate medicala privata din Cluj-Napoca in care se efectueaza proceduri minim invazive cardiologice, in cadrul sectiei de Cardiologie Interventionala coordonata de dr Stefan Mot. Beneficiind de un sistem angiograf performant , la Cardioteam se efectueaza o gama larga de interventii, de la coronarografii si arteriografii, pana la revascularizare miocardica cu implantare de stent, terapia minim invaziva a unor boli cardiace congenitale( defect de sept atrial, persistenta de canal arterial) sau a valvulopatiilor mitrale si aortice.

Deasemenea , Cardioteam a fost primul centru medical din Transilvania unde s-au implantat stenturi bioresorbabile, acestea fiind cea mai moderna metoda de revascularizare miocardica disponibila in prezent.

Amplasat intr-o zona accesibila a orasului, la intrarea/ iesirea din Cluj spre Alba Iulia, Cardioteam functioneaza zilnic de luni pana vineri in intervalul orar 09-20.