Consultatii de specialitate: 0264-4465660723-270676 Cardiologie Interventionala: 0371-350.647

Clinica

CARDIOTEAM este cel mai complex centru medical cardiologic privat de diagnostic si tratament existent la ora actuala in Cluj-Napoca.

Beneficiind de aparatura moderna si de o echipa de medici de elita, asiguram o gama foarte larga de proceduri de diagnostic si tratament din domeniul cardiologiei si al specialitatilor conexe: diabet si boli de nutritie, endocrinologie, medicina interna, pneumologie etc.

La centrul medical Cardioteam exista 2 sectii de cardiologie – Cardiologie clinica si Cardiologie Interventionala.

In sectia de Cardiologie Clinica se efectueaza investigatii cardiologice neinvazive – ecocardiografii (transtoracice si transesofagiene), ecografii Doppler vasculare, testare de efort standardizata (atat la cicloergometru, cat si la covor rulant), monitorizarea Holter EKG si Holter TA, testare de stimulatoare si defibrilatoare cardiace.

Cardioteam este singura unitate medicala privata din Cluj-Napoca in care se efectueaza proceduri minim invazive cardiologice, in cadrul sectiei de Cardiologie Interventionala coordonata de dr. Stefan Mot. Beneficiind de un sistem angiograf performant, la Cardioteam se efectueaza o gama larga de interventii, de la coronarografii si arteriografii, pana la revascularizare miocardica cu implantare de stent, terapia minim invaziva a unor boli cardiace congenitale ( defect de sept atrial, persistenta de canal arterial) sau a valvulopatiilor mitrale si aortice.

De asemenea, Cardioteam a fost primul centru medical din Transilvania unde s-au implantat stenturi bioresorbabile, acestea fiind cea mai moderna metoda de revascularizare miocardica disponibila in prezent.

Amplasat intr-o zona accesibila a orasului, la intrarea/ iesirea din Cluj spre Alba Iulia, Cardioteam functioneaza zilnic de luni pana vineri, in intervalul orar 09-20.

#

Programari

Cardiologie si alte specialitati medicale:

0264 446 566 / 0723 270 676

Cardiologie interventionala:

0371 350 647